Nieuwsbrief februari 2013

 

Beste lezer,

In deze nieuwsbrief besteden wij natuurlijk aandacht aan het aangekondigde aftreden van paus Benedictus XVI. Daarnaast hebben we vanuit MISSIO nieuws te melden, namelijk over ons vernieuwde tijdschrift Kerk Wereldwijd.
Verder kunt u lezen over het mooie werk van zuster Petronelly Keulers in Taiwan, waarvoor zij onlangs gehuldigd is.
Tot slot vragen wij om uw steun voor het werk van MISSIO. Blijf ons steunen! De parochies in de derde wereld hebben onze financiŽle steun nodig.

Met vriendelijke groet,
de redactie
 Vaticaanse Verrassing


Nadat Paus Benedictus XVI de hele wereld heeft verrast met de aankondiging van zijn aftreden op 28 februari a.s., hopen velen op een eveneens verrassende keuze voor een nieuwe paus.
Lees verder
 


 

Kerk Wereldwijd is vernieuwd

Trouwe lezers van ons tijdschrift Kerk Wereldwijd hebben het al gemerkt. Met ingang van dit jaar zijn er enkele vernieuwingen aangebracht, waarvan de nieuwe titel het eerst opvalt. Missio Wereldwijd heet voortaan Kerk Wereldwijd.
Lees verder
 Limburgse zuster in China geŽerd
Zuster Petronelly Keulers werd eind vorig jaar gehuldigd voor haar jarenlange werk ten dienste van mensen met een verstandelijke beperking in Taiwan. De 89-jarige ĎKleine Zuster van St. Jozefí nam de huldeblijken ontroerd in ontvangst.
Lees verder


Steun het werk van MISSIO

Vindt u het werk van MISSIO ook belangrijk? Steun ons! MISSIO is geheel afhankelijk van donaties. Het ingezamelde geld gaat direct naar bisdommen en parochies in de derde wereld, zodat zij hun pastorale werk kunnen doen. In onze nieuwste donateurskrant MISSIO Berichten kunt u lezen hoe MISSIO te werk gaat en waar uw donatie aan besteed wordt. U kunt een gratis MISSIO Berichten aanvragen of downloaden (PDF) vanaf de site.
Elke gift, groot of klein, wordt zeer gewaardeerd. Bij voorbaat onze hartelijke dank.
Missio, ING Rekening 8725 te Den Haag