Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (Januari-Februari 2020) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

In de parochie St. Cruz in Sitio Pariahan op de Filippijnen staat pastoor Rouque García tijdens de eucharistieviering tot zijn knieën in het water. Het eens zo bloeiende dorp zinkt in de zee en is alleen nog maar per boot te bereiken. Hoe dit kon gebeuren en wat dit voor de bewoners betekent, leest u in de reportage Ten dode opgeschreven. 

In onze tweede reportage De wens naar vrede in het hart, vertellen slachtoffers van de terreurbeweging Boko Haram hun hartverscheurende verhaal. Ze hebben opvang gevonden bij de parochie in Yola in Nigeria. 

Daarnaast kunt u in deze Kerk Wereldwijd een artikel lezen over kardinaal Willebrands, over wie recentelijk een biografie is verschenen. En we nemen u mee naar Wit-Rusland en de positie van de kerken in dit dictatoriale land.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.