Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (juli-augustus 2022) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Andalusië met als titel Europa’s duistere tuin. Almería in het zuidoosten van Spanje is de tuin van Europa. In gigantische kassen groeit hier jaarlijks 3,5 miljoen ton groente en fruit. Producenten, handelaars en leveranciers lijden onder de prijsdruk. Helemaal onderaan staan de Afrikaanse oogstarbeiders.

Onze tweede reportage komt uit het Amazonegebied in Brazilië:  Een schip legt aan. Voor mensen in de afgelegen gehuchten aan de Amazone is het nauwelijks mogelijk om een arts te bezoeken. Het door franciscanen geleide ziekenhuisschip ‘Paus Franciscus’ brengt de geneeskundige zorg naar hen toe.

Verder een  interessant artikel van pater Avin Kunnekkadan, SVD over zijn ervaringen als missionaris uit India in Nederland: Missiegebied Europa.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch. Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.