Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd ( 2 / 2024 ) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de hele wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Cambodja over families die tijdens de coronapandemie microkredieten hebben afgesloten. Door malafide kredietverstrekkers zijn zij in de schulden geraakt. De ‘Dochters van Naastenliefde’ zoeken naar oplossingen.

In de reportage uit Malawi kunt u lezen over de 14-jarige Francis die sinds de dood van zijn moeder hoofd van het gezin is. Hij is een van vele aidswezen die voor hun jongere broers en zussen of voor hun grootouders zorgen. De franciscanessen van Salzkotten proberen voor hen de last te verlichten.

Verder een interview met Manfred Deselaers, al meer dan 30 jaar pastor in Auschwitz. Zelfs daar waren tekens van liefde te vinden. Ook kunt u een interessant artikel lezen over de Kerk en haar verhouding tot geld.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de hele wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 4 x per jaar. Een abonnement kost slechts 12 euro per jaar.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 12 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch. Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch) het abonnementsgeld (12 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.