Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (Mei-Juni 2021) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Onder de titel Het dal van de vrede neemt de eerste reportage u mee naar een van de meest afgelegen plaatsen ter wereld: de Wachan-corridor in Afghanistan. In deze zeer dunbevolkte regio wonen de Wakhi en de Kirgiezen, twee bevolkingsgroepen die een totaal verschillende manier van leven hebben. Op het ‘dak van de wereld’ vormen zij een lotsverbondenheid en laten zien dat het mogelijk is om in vrede samen te leven.

In onze tweede reportage Oerwoudoorlog om land maakt u kennis met pastoor Moses Daniël in Nigeria. De boeren van Dasso en de veehoeders uit Ngyeblasar leefden op voet van oorlog met elkaar. Pastoor Moses wilde het geweld stoppen. In de reportage kunt u lezen over het lange proces naar een vreedzaam samenleven van beide groepen. 

Daarnaast kunt u in deze Kerk Wereldwijd een interview lezen met Vincent Goulmy die vertelt hoe hij over missie denkt en hoe hij zijn taak als nationaal directeur van Missio ziet. En we hebben een artikel over een bijzondere man die in een voorstad van Madrid een kathedraal van afval bouwt. 

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.