Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd ( 1 / 2024 ) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de hele wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Malawi: Dans het leven! Zuster Teresa Mulenga strijdt in Malawi tegen de wrede uitsluiting van aidspatiënten. Aids is een groot stigma. Zuster Teresa combineert haar hulpprojecten met concrete bescherming van het milieu.

In de reportage Tot het laatste kind gered is wordt verteld hoe een gruwelijk bijgeloof in heksen talloze meisjes en jongens in Benin fataal wordt. Samen met geëngageerde katholieken strijden de franciscanen tegen de kindermoorden.

Vanaf deze jaargang zal de Week Nederlandse Missionaris in elk nummer een artikel schrijven. In Bouwen aan een nieuwe wereld kunt u lezen over twee bewogen missionaire werkers in Venezuela. Daarnaast zijn er natuurlijk onze vaste rubrieken met onder andere een artikel over de opleiding van zusters.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de hele wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 4 x per jaar. Een abonnement kost slechts 12 euro per jaar.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 12 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch. Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch) het abonnementsgeld (12 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.