Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (september-oktober 2022) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Kibera, de grootste slum van Nairobi, met als titel Goede buren. Op een zeer kleine oppervlakte wonen veel mensen in provisorische onderkomens dicht opeen gepakt. Slums worden gezien als bolwerken van armoede en criminaliteit. Zuster Mary Wambui ziet dat anders. Zij woont zelf in Kibera.

Vraagt u zich weleens af wat er gebeurt met al die heiligenbeelden als een kerk of klooster wordt gesloten? Mogen die beelden zomaar worden verkocht? Pia Scheiblhuber ging op onderzoek uit en vertelt haar bevindingen in het artikel  Wanneer heiligen hun lot afwachten.

Verder vindt u in dit speciale nummer voor de Wereldmissiemaand aandacht voor de projecten die Missio in Kibera ondersteunt en een samenvatting van de Boodschap van paus Franciscus voor Missiezondag.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch. Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.