Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (Maart-April 2020) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Onder de titel Kwetsbare schoonheid neemt de eerste reportage u mee naar het Bijbelse scheppingsverhaal. Onze aarde is levensruimte voor naar schatting 8,7 miljoen soorten. Het is een weldoordacht wonderwerk met een uniek ecosysteem, waarbij elk deel zijn betekenis in een verborgen ordening vervult. Gods schepping is oneindig mooi en kwetsbaar.

In onze tweede reportage In de ban van de rijke berg maakt u kennis met Percy Fuertes, die met vele andere mijnwerkers zwaar werk verricht in de slecht beveiligde tunnels in de Zilverberg van Potosí in Bolivia. Ze hebben amper genoeg om van te leven en blijven dromen van die ene goede mijn die iedereen rijk zal maken. 

Daarnaast kunt u in deze Kerk Wereldwijd een artikel lezen over vredesinitiatieven wereldwijd van religieuze organisaties. We besteden aandacht aan de verdeling van de coronavaccins, waarbij weinig te merken is van solidariteit. En we laten u kennismaken met de Russisch-orthodoxe priester Georgij Kotsjetkov, die als een van de weinige theologen in Rusland aandacht vraagt voor het verwerken van het Sovjetverleden.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.