Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (september-oktober 2023) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de hele wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Verschillende reportages uit Libanon en Syrië,  landen die centraal staan in de Wereldmissiemaand. Zowel in Libanon als in Syrië heeft het christendom een lange traditie. Maar de oorlog in Syrië en de politiek-economische crises in Libanon brengen veel christenen ertoe hun vaderland te verlaten. Desondanks proberen mensen daar hun eeuwenoude traditie te bewaren: Tussen exodus en hoop.

In de reportage Drama’s en Wonderen staat de parochie St. Maron in Beiroet centraal. Na de enorme explosie in de haven van Beiroet in 2020 willen de parochianen helpen in hun wijk. Veel vrijwilligers, onder wie Danielle Aramouni, gaan regelmatig op bezoek bij mensen die alleen gelaten en wanhopig zijn.

En er is nog veel meer te lezen. Zoals een interview met monnik Jacques Mourad die gevangen genomen werd door IS. Hij is nu aartsbisschop van Homs. En een bijzonder artikel over het gebruik van oude foto’s uit de missie, geschreven door vier studenten van de Radboud Universiteit: Sprekende foto’s.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de hele wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost slechts 12 euro per jaar.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 12 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch. Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch) het abonnementsgeld (12 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.