Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (november-december 2022) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Colombia met als titel Durven dromen. De regering van Colombia heeft de havenstad Tumaco afgeschreven. De Comboni-missionarissen doen dat niet. Hun ‘Casa Afro’ haalt jongeren weg van geweld en criminaliteit en opent nieuwe kansen voor hen.

Voor de rubriek Achtergrond zijn we het verleden in gedoken. Het artikel De verzwegen vrouwen laat zien dat vrouwen een belangrijke rol speelden in het vroege christendom. En dat dit ook gevolgen kan hebben voor de rol van vrouwen tegenwoordig.

Naast de bekende rubrieken vindt u in de nieuwste uitgave ook een indringende reportage over Qatar: Reiswaarschuwing voor Qatar. Het meest omstreden wereldkampioenschap voetbal vindt binnenkort plaats in de Golfstaat waar de mensenrechten met voeten getreden worden.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch. Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Emmaplein 19D, 5211 VZ 's-Hertogenbosch) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.