Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (mei-juni 2022) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Mauritanië met als titel In het net van de vismaffia. De visvangst heeft in Mauritanië een lange traditie. Sinds er echter steeds meer Chinese vismeelfabrieken gevestigd zijn, staan de lokale vissers met lege handen. De gewetenloze handel met het vismeel bedreigt de basisvoorzieningen van de bevolking.

In de rubriek Achtergrond staat een uitgebreid artikel over de jubilea van de Pauselijke Missiewerken: Wanneer mensen grenzen doorbreken. Er wordt ingegaan op de mooie aspecten van missie en de betekenis van missie in de huidige tijd. Maar ook de minder mooie kanten van missie worden niet vergeten.

Verder een  interview met Mgr. Abraham Kome, bisschop van Bafang in Kameroen. Hij was enkele dagen in Nederland en vertelde ons over de kerk in zijn land en en zijn indrukken van de kerk in Europa: “Ik vind de kerk in Europa een beetje koud”.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.